3 mars 2019
14:00

Mölnlycke IF 1

Referat: Solängens BK Vit - Mölnlycke IF 1

Så var det dags för hemmapremiär i ett riktigt bra väder. Matchen i första perioden var väldigt jämn. Vi tar ledningen men Mölnlycke kvitterar till 1-1 som höll sig perioden ut. Vi tycker att vi kommer in bra i spelet men i första halvan av andra perioden lyckas Mölnlycke göra både 1-2 och 1-3. Vi fortsätter att kämpa på och kommer tillbaka starkt med 2 mål. Tredje perioden spelar vi bättre och bättre vilket ger utdelning. Vi gör 3 mål och matchen slutar 6-3.

Det blir spännande att se hur vi kan utveckla spelet i nästa match. Det kommer ta ett par matcher innan orken sitter där. Därför är denna månad bra att spela matcher så vi är redo när seriespelet drar igång.